top of page

Pinball Atelier heeft ruim 30 jaar ervaring met het repareren van elektromechanische flipperkasten. Reparaties aan huis en in de werkplaats in Haarlem. Service op maat ! Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend om advies en een prijsopgave.

Reparatie van kleine defecten of een volledige technische

revisie.


Een flipperkast die regelmatig bespeeld wordt en plotseling een defect vertoont, is meestal sneller te repareren dan een flipperkast die 20 jaar lang in een vochtige kelder heeft stilgestaan.


Kleine storingen zoals een defecte flipper kunnen meestal ter plekke worden gerepareerd. Flipperkasten die lange tijd stil hebben gestaan, zijn vrijwel altijd toe aan een grote beurt. Bij een grote beurt reinig ik uw flipperkast zowel van binnen als van buiten. De honderden elektrische contacten worden schoongemaakt en afgesteld. De speelveldonderdelen worden stuk voor stuk gedemonteerd en afzonderlijk gereinigd. Het speelveld behandel ik met wax zodat het spel zijn oorspronkelijke snelheid terugkrijgt en beschermd is tegen slijtage. Defecte lampjes en ontbrekende onderdelen zoals bumperkapjes worden in ere hersteld.
Het resultaat is een flipperkast die weer zo soepel speelt als toen hij uit de fabriek kwam!

bottom of page